Schilderwerk in Kampen en omstreken

Particulier

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden buitenschilderwerk en binnenschilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is altijd een goede investering.

Hoeksema Schilderwerken uit Kampen kijkt samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit. Vele tevreden klanten uit onder andere Kampen, Dronten, Zwolle, Apeldoorn, Hattem en omgeving, hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan Hoeksema Schilderwerken. De referenties getuigen hiervan.
Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd is. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

Bedrijven en overheidsinstellingen

Behalve woningen schilderen wij ook bedrijfsgebouwen, overheidsinstellingen en technische installaties. De organisatie en planning stemmen we goed met u af, zodat we garant kunnen staan voor kwaliteit met minimale overlast.

"Onze eerste ervaring met Hoeksema Schilderwerken is erg goed bevallen. Wij kregen vooraf gelijk een goed gevoel bij het opnemen van de werkzaamheden. De gespecificeerde offerte met open begroting van kosten heeft ons destijds doen besluiten voor Hoeksema schilderwerken uit Kampen te kiezen. De werkzaamheden zijn daarbij superstrak en volgens onze wensen verlopen. Aankomend jaar mogen de jongens weer terugkomen voor ons buitenschilderwerk."

Fam. van Dijk uit Kampen

"Onze nieuwbouwwoning is binnen prachtig geschilderd. Dennis heeft prima werk afgeleverd , communicatie was goed en de klus was snel gedaan. Bedankt!!"

Paul Verkouw uit Dronten

"Leveren perfect werk. Prettige, vriendelijke en vakkundige medewerkers. Kortom een aanrader."

Hans Versteeg uit Kampen

"Zeer goede en meedenkende schilder! Er is vakwerk geleverd. Absolute aanrader voor schilderklussen in de omgeving."

Tjitze Weisma uit Kampen

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact op
Spring naar toolbar