OVER ONS
Schildersbedrijf Hoeksema onderscheidt zich als gedegen kwaliteitsbedrijf met een uitstekende reputatie. Het bedrijf bedient een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en heeft een groot deel van Kampen, Zwolle, Dronten en omstreken als werkgebied.

Het schildersbedrijf is een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, (gevel)renovatie, binnenschilderwerk, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Bij Hoeksema schilderwerken hebben opdrachtgevers de garantie dat alle werkzaamheden op een professionele en correcte wijze en met de juiste materialen worden uitgevoerd.

Tot de opdrachtgevers behoren o.a.: aannemers, adviesbureau’s, architecten, bedrijven, gemeenten, instellingen, particulieren, scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen.

Erkend keurmerk De Betere Schilder

Hoeksema Schilderwerken heeft het keurmerk ‘De Betere Schilder’ en daar zijn we trots op.

Waarom de betere schilder?
Wie zijn huis laat schilderen, wil er zeker van zijn dat het goed gebeurt. U wil niet het risico lopen dat iemand uw schilderwerk verkeerd aanbrengt of dat het al na enkele maanden begint af te bladderen. Om er zeker van te zijn dat een goede, erkende schilder uw pand schildert, gaat u in zee met een erkend Betere Schilder. Dan bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk en zelfs houtrot: kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak
Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak. Ze zijn trots op het werk dat ze uitvoeren.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder:

Vakkundige en getoetste schilders
Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle
Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
Jarenlange garantie, inclusief officieel garantiecertificaat

"Onze eerste ervaring met Hoeksema Schilderwerken is erg goed bevallen. Wij kregen vooraf gelijk een goed gevoel bij het opnemen van de werkzaamheden. De gespecificeerde offerte met open begroting van kosten heeft ons destijds doen besluiten voor Hoeksema schilderwerken uit Kampen te kiezen. De werkzaamheden zijn daarbij superstrak en volgens onze wensen verlopen. Aankomend jaar mogen de jongens weer terugkomen voor ons buitenschilderwerk."

Fam. van Dijk uit Kampen

"Onze nieuwbouwwoning is binnen prachtig geschilderd. Dennis heeft prima werk afgeleverd , communicatie was goed en de klus was snel gedaan. Bedankt!!"

Paul Verkouw uit Dronten

"Leveren perfect werk. Prettige, vriendelijke en vakkundige medewerkers. Kortom een aanrader."

Hans Versteeg uit Kampen

"Zeer goede en meedenkende schilder! Er is vakwerk geleverd. Absolute aanrader voor schilderklussen in de omgeving."

Tjitze Weisma uit Kampen

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Neem contact op
Spring naar toolbar