Vacature schilder!!

Elke ochtend een hartelijke groet, een bak koffie, even overleg en dan aan de slag. Je gaat je gang in een klein team zonder dat je steeds moet wachten op de volgende opdracht. Je weet als geen ander hoe dat moet, een pand schilderen; het er als nieuw laten uitzien. Jij schildert gelijkmatig, precies en zonder banen achter te laten. Je levert vakwerk zoals maar weinigen dat kunnen en je geniet ervan als het schilderwerk perfect is. Moet je wat langer doorwerken omdat het werk erom vraagt, dan vind je dat geen probleem.
Zie je jezelf daar al staan? Mooi, want Hoeksema Schilderwerken is op zoek naar een nieuwe collega met deze vacature schilder.

De functie
Omdat we de laatste jaren veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen, zijn we op zoek naar een schilder. Heb je (ruime) ervaring met schilderwerk, behangwerk en glaszetten? Ben je bereid hard te werken en heb je de wil om vakmanschap in stand te houden? Dan kunnen wij je gebruiken voor onze veelzijdige schilderprojecten in afwisselende omgevingen; van monumentale villa’s tot moderne kantoorgebouwen. Kortom: je houdt je bezig met het betere particuliere en zakelijk onderhoudswerk. Bij goed functioneren kun je een vaste aanstelling tegemoetzien.
Jouw kenmerken
* Afgeronde opleiding schilder is een pre
* Werkervaring op gebied van schilderen, behangen, lak en latexspuiten en glaszetten is een pré
* Je bent collegiaal, zelfstandig, klantgericht en spreekt Nederlands
* Je bent in bezit van rijbewijs B
* Je bent in bezit van VCA of bent bereid dit te behalen
Wij bieden
* Een uitdagende en dynamische baan in een toonaangevend schildersbedrijf
* Een vaste groep medewerkers in een leuke, prettige werksfeer
* Een CAO die voor het schildersbedrijf van toepassing is
* Concrete mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling

Spring naar toolbar