Referenties

Familie Meijer uit Emmen

Schildersbedrijf Hoeksema heeft ons hele huis opnieuw in de verf gezet. De schilders van Hoeksema schilderwerken zijn harde werkers met veel kennis en ervaring. Wij zijn blij met het kleuradvies dat wij hebben gekregen en krijgen zeer positieve reacties op de kwaliteit van het schilderwerk! Bij Hoeksema Schilderwerken krijg je nét dat beetje extra!. Bovendien drinken ze bijna geen koffie, ze werken liever hard door. Scheelt ook weer ;-)

Fam. van Dijk uit Kampen

Wij willen als reactie op het geleverde binnenschilderwerk Hoeksema Schilderwerken omschrijven als:
Enorm klantgericht en meedenkend, heeft ons voorzien van een fantastisch kleuradvies en de afwerking en de planning van het binnenschildwerk zijn ons enorm goed bevallen. Wanneer het buitenschilderwerk aan kwalitatief onderhoud toe is doen wij zeker weer een beroep op Hoeksema Schilderwerken.

Fam. van Bruggen uit Kampen

Onze eerste ervaring met Hoeksema Schilderwerken is erg goed bevallen. Wij kregen vooraf gelijk een goed gevoel bij het opnemen van de werkzaamheden. De gespecificeerde offerte met open begroting van kosten heeft ons destijds doen besluiten voor Hoeksema schilderwerken uit Kampen te kiezen. De werkzaamheden zijn daarbij superstrak en volgens onze wensen verlopen. Aankomend jaar mogen de jongens weer terugkomen voor ons buitenschilderwerk. 

Fam. van de Velde uit ijsselmuiden

Hoeksema schilderwerken heeft ons een goed kleuradvies gegeven voor het buitenschilderwerk van onze woning. Het schilderwerk is netjes en vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. De volgende keer kiezen wij zeker weer voor dit schildersbedrijf in Kampen